فروش نقدی وقسطی بدون واسطه فرش دستباف در قم

برای حذف واسطه وایجاد رونق در کار بافندگان فرش دستباف استان قم ،عرضه مستقیم وبدون واسطه وفروش نقدی وقسطی فرش دستباف باقیمتی به مراتب پایین تر از بازاردر نمایشگاه دائمی فرش دستباف استان قم صورت گرفت. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری رهپویان قم،مدیر شرکت سهامی فرش استان قم صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار […]

برای حذف واسطه وایجاد رونق در کار بافندگان فرش دستباف استان قم ،عرضه مستقیم وبدون واسطه وفروش نقدی وقسطی فرش دستباف باقیمتی به مراتب پایین تر از بازاردر نمایشگاه دائمی فرش دستباف استان قم صورت گرفت.


به گزارش خبرنگار پایگاه خبری رهپویان قم،مدیر شرکت سهامی فرش استان قم صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: برای حذف واسطه وایجاد رونق در کار بافندگان فرش دستباف استان قم ،عرضه مستقیم وبدون واسطه وفروش نقدی وقسطی فرش دستباف باقیمتی به مراتب پایین تر از بازاردر نمایشگاه دائمی فرش دستباف استان قم صورت گرفته ومردم وکارمندان عزیز می توانند با مراجعه به این نمایشگاه ضمن انتخاب فرش دستبافت صد درصد خالص وبارنگ طبیعی قمی که عمر ودوامی بیش از صدسال خواهد داشت،باقیمتی به مراتب پایین تر ازبازار وبا اقساط یکساله از این نمایشگاه خریداری نمایند.
مهدی طاهری نژاد افزود:باتوجه به اینکه در فرش های دستباف ما تنها از رنگ های طبیعی وگیاهی استفاده می شود،دوام وعمر فرش های ما چندین برابر دوام فرش ماشینی است وبرخلاف فرش ماشینی که هرچه از عمرش بگذرد،رنگ وکیفیت آن را از دست می دهد،فرش دستباف ما هرچه از عمرش بگذرد،برکیفیت وزیبایی آن افزوده می شود واگر مردم به قیمت واقعی تمام شده برای آنها دقت کنند ،خواهند دید که خرید فرش دستباف به مراتب باصرفه تر از فرش ماشینی برای آنان خواهد بود.
چون فرش ماشینی خیلی زود ودر اثر چند شستشو کیفیت وخاصیت خود را از دست می دهد درحالیکه عمر یک فرش دستباف دها برابر عمر فرش ماشینی است.
وی با اشاره به 80سال سابقه فعالیت این شرکت در استان قم ،خاطر نشان کرد:تا کنون بیش از 10هزار تخته فرش توسط بافندگان ما تولید شده است که بیشتر آنها صادراتی بوده است.
وی گفت:فعالیت شرکت ما در شهروروستاهای استان قم است وبیش از 90درصد بافندگان ما تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند وما سوای اینکه دستمزد جهت کار بافندگی به بافندگان خود می دهیم،درهنگام فروش فرش نیز درصدی از سود آن نیز به حساب آنها واریز می کنیم.
همچنین ما برای کمک به سایر بافندگان فرش استان قم،فرش آنها را به صورت امانی در این مکان به فروش رسانده وتنها با دریافت درصدی اندک حق نمایشگاه،باقی مبلغ فروش آن را به آنان تقدیم می کنیم وبا این کار ،جلوی ضررهای زیاد آنها در هنگام فروش حاصل دسترنج خود در بازار که گاها به 50درصد قیمت واقعی آن هم می رسد،می گیریم.
وی خاطر نشان کرد:درحال حاضر بیش از 700بافنده تحت پوشش ما کار می کنند که حدود 70درصد آنها خانمهای خانه دار تشکیل می دهند.
همچنین ما تاکنون بیش از 80دوره کلاس آموزش بهبافی باحضور بیش ارز 3هزار و200بافنده با مشارکت سازمان صنعت معدن وتجارت وسازمان فنی وحرفه ای برگزار نمودیم وبه حاضرین نیز درپایان دوره مدرک فنی وحرفه ای اعطا نمودیم.
طاهری نژاد در ادامه اظهار داشت:باتوجه به تاکیدات مقام معظم رهبری(دام ظله)مبنی برتوجه به اقتصاد مقاومتی،ما این نمایشگاه فرش دائمی استان را در دی ماه سالجاری باحضور معاون وزیر،استاندار محترم وومدیر عامل شرکت فرش ایران و..در این مکان افتتااح کردیم تا تولید کنندگان فرش دستباف استان بدون واسطه به عرضه تولیدات خود بپردازند.
وما سالیانه حدود 500متر فرش دستباف کرک وابریشم که نزدیک به 40درصد آن به سفارش مشتری صورت می گیرد،تولید می کنیم.
وی درپایان افزود:مردم ما بدانند که باخرید هرتخته فرش دستباف،برای چندین نفر در استان که بیشتر آنها از قشر محروم جامعه هستند،ایجاد اشتغال می کنند.
شایان ذکر است که این نمایشگاه در ابتدای خیابان 30متری کیوانفر از سمت خافرج،نبش کوچه یک واقع شده است وساعت کار آن نیز از 10صبح الی 10شب می باشد.
پایان پیام/