دعای صحیفه سجادیه یکی از بهترین راه‌ها برای برقراری ارتباط باخداوند است

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظری منفرد در مراسم سوگواری شهادت امام سجاد علیه السلام در دفتر ایت الله فاضل لنکرانی گفت :دعای صحیفه سجادیه یکی از بهترین راه‌ها برای برقراری ارتباط با خداوند است. به گزارش پایگاه خبری رهپویان قم ،استاد حوزه علمیه به برقراری ارتباط با خداوند متعال توسط امام سجاد (ع) اشاره کرد و بیان داشت: […]

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظری منفرد در مراسم سوگواری شهادت امام سجاد علیه السلام در دفتر ایت الله فاضل لنکرانی گفت :دعای صحیفه سجادیه یکی از بهترین راه‌ها برای برقراری ارتباط با خداوند است.
به گزارش پایگاه خبری رهپویان قم ،استاد حوزه علمیه به برقراری ارتباط با خداوند متعال توسط امام سجاد (ع) اشاره کرد و بیان داشت: دعای صحیفه سجادیه یکی از بهترین راه‌ها برای برقراری ارتباط با خداوند متعال است
حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی نظری منفرد درمراسم سوگواری سالروز شهادت امام سجاد علیه السلام که با حضورعاشقان اهلبیت عصمت و طهارت و اساتید و طلاب در دفتر ایت الله فاضل لنکرانی برگزار شد، با اشاره به جایگاه والای امام سجاد (ع) در نزد خداوند متعال اظهار داشت: این امام همام در طول عمر بابرکت خوشان همواره به زهد، تقوا و دین‌داری می‌پرداختند و علاوه بر این دعاها و راز و نیازهای ایشان با خداوند متعال معروف بودند.
وی با اشاره به هم‌نشینی و برخورد ابوحمزه ثمالی با این حضرت ابراز داشت: هم‌نشینی با امام زین‌العابدین (ع) موجب شد که ابوحمزه ثمالی به کمالات بسیار بالایی برسد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظری منفرد به روایتی از ابوحمزه ثمالی پرداخت و گفت: در روایات معتبر نقل شده که روزی ابوحمزه ثمالی وقتی وارد خانه می‌شود، می‌بیند که دخترش بر اثر افتادن از بلندی دستش شکسته است، دخترش تقاضای طبیب می‌کند اما ایشان می‌گوید لازم نیست دستش را بر روی دست‌شکسته می‌کشد و با دعاکردن دست دخترش خوب شد.
وی ادامه داد: این‌گونه کرامات نتیجه هم‌نشینی با امام سجاد (ع) است که موجب شد ابوحمزه ثمالی به درجه بالایی از علم و معرفت برسد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظری منفرد تاکید کرد: گاهی انسان در اثر هم‌نشینی انسان‌ها به کمالات بالایی می‌رسند و در این میان هم‌نشینی با ائمه و اهل‌بیت (ع) توفیقی است که نصیب هر شخصی نمی‌شود.
وی به زندگی امام چهارم شیعیان اشاره کرد و بیان داشت: زمانی که حضرت حج می‌رفتند اشراف مدینه صبر می‌کردند که بدانند امام سجاد (ع) با کدام کاروان می‌روند تا با ایشان هم سفر شوند.
استاد حوزه علمیه افزود: ایشان در دامن امام حسین (ع) پرورش پیدا کردند و بارها روایت شده است که در زمان‌هایی که گرفتاری پیش آمد دعای این حضرت را بخوانیم.
وی صبر و بردباری امام سجاد (ع) را موردتوجه قرارداد و گفت: انسان‌ها تا یک مشکل کوچکی پیش می‌آید از خود ضعف و سستی نشان می‌دهند حال این که برای این حضرت چه مصائب و مشکلاتی که پیش نیامد، از حادثه کربلا گرفته تا اتفاقات بعد از آن‌همه و همه موجب نشد که ایشان ذره‌ای ضعف از خودشان نشان دهند و در همه حال ارتباط خودشان را با خداوند متعال برقرار کردند.
استاد حوزه علمیه به برقراری ارتباط با خداوند متعال توسط امام سجاد (ع) اشاره کرد و بیان داشت: دعای صحیفه سجادیه یکی از بهترین راه‌ها برقراری ارتباط با خداوند متعال است.