کمبود مرغ در قم با اختصاص ۵۰۰ تُن سهمیه مازاد رفع خواهد شد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم با اشاره به کمبود مرغ در این استان و شکل گیری صف‌های خرید این محصول با توجه به شرایط کرونایی گفت: این مشکل در قم با اختصاص ۵۰۰ تُن سهمیه مازاد مرغ منجمد به این استان برطرف خواهد شد. به گزارش پایگاه خبری رهپویان قم ،محمود سیجانی روز […]

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم با اشاره به کمبود مرغ در این استان و شکل گیری صف‌های خرید این محصول با توجه به شرایط کرونایی گفت: این مشکل در قم با اختصاص ۵۰۰ تُن سهمیه مازاد مرغ منجمد به این استان برطرف خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری رهپویان قم ،محمود سیجانی روز چهارشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران قم در تالار کرامت استانداری اظهار داشت: برای کاهش ازدحام جمعیت در فروشگاه‌های بزرگ بر اساس تدبیر صورت گرفته در کارگروه تنظیم بازار استان مقرر شده تا عرضه مرغ گرم از فروشگاه های بزرگ به فروشگاه‌های موجود در محله‌ها انتقال پیدا کند.
وی همچنین جو روانی ایجاد شده بواسطه کمبود مرغ و همچنین قرار داشتن در ایام پایانی سال را از عمده ترین دلایل تقاضای بالای مردم برای خرید این محصول عنوان کرد و افزود: در یک سال اخیر و با توجه به شیوع کرونا و تعطیلی رستوران‌ها بیشترین میزان مرغ در بین جامعه توزیع می شد ولی در حال حاضر شاهد قرار گرفتن بخشی از مرغ مصرفی به سمت رستوران‌ها و اغذیه فروشی ها هستیم.
وی ادامه داد: از طرفی حساسیتی که استان در بحث حفظ تک نرخی مرغ و تنظیم ۲۴ ساعته آن دارد معضل کمبود مرغ در قم به مساله ای اجتناب ناپذیر تبدیل شده‌است.
سیجانی با بیان اینکه با روش‌های مختلف سعی خواهیم کرد عرضه مرغ را در استان افزایش دهیم گفت: در صورتی که ۵۰۰ تُن به سهمیه مرغ منجمد استان اضافه شود با این میزان دامنه توزیع در سطح استان نیز بیشتر خواهد شد.
وی یادآور شد: میزان مصرف روزانه مرغ در قم ۱۱۰ تُن است که در حال حاضر ۶۰ تا ۷۰ تُن توزیع می‌شود