پلیس افتخاری، نماد مشارکت مردم در توسعه انضباط اجتماعی است

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان پلیس افتخاری را نماد مشارکت مردم در توسعه انضباط اجتماعی دانست. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری رهپویان قم به نقل از پایگاه خبری پلیس،سرهنگ”مهرداد حاجی زاده” در تشریح نقش پلیس افتخاری در توسعه انضباط اجتماعی گفت: امنیت یک تولید اجتماعی است که میزان بلوغ و احساس مسئولیت و مشارکت جامعه، […]

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان پلیس افتخاری را نماد مشارکت مردم در توسعه انضباط اجتماعی دانست.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری رهپویان قم به نقل از پایگاه خبری پلیس،سرهنگ”مهرداد حاجی زاده” در تشریح نقش پلیس افتخاری در توسعه انضباط اجتماعی گفت: امنیت یک تولید اجتماعی است که میزان بلوغ و احساس مسئولیت و مشارکت جامعه، قابل حصول است ،یکی از ارکان مسلم امنیت به عنوان یک پدیده اجتماعی مشارکت دادن اقشار مختلف جامعه در حفظ، گسترش و استمرار آن و تعامل فعال با حوزه امنیتی است که دراین راستا نیروی انتظامی با ایجاد پلیس افتخاری اقدام به اجرایی کردن مشارکت مردمی در حوزه امنیت کرده است.

وی پلیس افتخاری را شهروندانی دانست که به صورت داوطلبانه در مقاطع زمانی خاص، مطابق موازین و دستورالعمل های مصوب با نیروی انتظامی همکاری می کنند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مهم ترین اهداف بکار گیری پلیس افتخاری را کمک به پلیس در توسعه و تحکیم نظم ،نهادینه سازی و توسعه مشارکت های مردمی و جلب اعتماد عمومی جامعه ،تقویت توان وتحرک و پویایی ناجا و کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری و جامه پروری پلیس ،بهره برداری از اطلاعات و توان مردمی در بعد آموزش همگانی و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی ،مشارکت در بومی سازی نظم و امنیت و فعالیت های پیشگیرانه و مشارکت مردمی در بخشی از امور امنیتی، انتظامی و ترافیکی اعلام کرد.

وی شرایط عمومی عضویت در پلیس افتخاری را تابعیت جمهوری اسلامی ایران، اعتقاد به مبانی جمهوری اسلامی ایران، ولایت فقیه و قانون اساسی جمهوریاسلامی ایران ، دارا بودن مدرک تحصیلی حداقل سوم راهنمایی ،داوطلب همکاری با ناجا ،دارا بودن سلامت و توانایی و روانی و عدم اعتیاد به مواد مخدر،عدم سابقه عضویت در احزاب و طرفداری از گروه ها و جریانات سیاسی معارض با نظلام جمهوری اسلامی ایران ،عدم سوء پیشینه کیفری،اشتهار به حسن خلق و رعایت احکام شرعی و حداقل سن ۱۵ سال و حد اکثر ۶۵ سال ذکر کرد.

سرهنگ حاجی زاده شرایط اختصاصی جذب را نیز تایید صلاحیت مکتبی و امنیتی قبل از بکار گیری، کسب موفقیت در دوره های آموزشی ،عدم اعتیاد به مواد مخدر و سابقه شرارت بستگان درجه یک (پدر، مادر،همسر،فرزند)، پایبندی به قانون، نظم و انضباط و دارای هوش،دقت و توانایی جسمی مناسب اعلام کرد.

وی اولویت های جذب پلیس افتخاری را بسیجیان،بازنشستگان ناجا و سایر نیروهای مسلح،ایثار گران و فرزندان آنان ،فرزندان کارکنان و بازنشستگان ناجا و سایر نیرو های مسلح،اعضای پیشکسوتان جهاد و شهادت سازمان بسیج در استان و شهرستان های تابعه و شاغلان دستگاه های لشکری و کشوری و در نهایت آحاد مردم دانست.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مدارک مورد نیاز ثبت نام در پلیس افتخاری را ۴قطعه عکس ،تصویر صفحات شناسنامه و کارت ملی ،تصویر آخرین مدرک تحصیلی ،سابقه عضویت بسیج ،تصویر سوابق ایثارگری ،معرفی نامه ،تنظیم برگه اطلاعات فردی،سابقه عدم سوء پیشینه کیفری و تکمیل برگ میثاق نامه ذکر کرد.

سرهنگ حاجی زاده عرصه فعالیت پلیس های افتخاری را پلیس های تخصصی فتا، پیشگیری، راهور، امنیت عمومی، آگاهی، یگان ویژه،اجتماعی،مرزبانی و پلیس مبارزه با مواد مخدر بیان کرد.